NOVO na področju EU sredstev

23. maj 2014 | Rubrika: Brez kategorije

Kako se prijavite na razpis? Na kaj morate biti pozorni? Kje so razpisi objavljeni?

Bodite obveščeni o aktualnih razpisih in spremembah na področju pridobivanja evropskih sredstev! Naročite se na mesečni informator ​​E -AKTUAL  tako da izpolnite naročilnico na povezavi  tukaj.

 

Stalne rubrike mesečnika ​​E -AKTUAL:

 

V SREDIŠČU

V tej rubriki bo predstavljeno dogajanje na področju javnih razpisov in javnih povabil v preteklem mesecu ter tudi aktualno dogajanje.

 

PODROBNO O…

V rubriki »PODROBNO O…« bo vsak mesec pripravljena podrobna analiza enega izmed aktualnih javnih razpisov. V prvi številki mesečnika boste lahko prebrali vse o javnem razpisu Slovenskega podjetniškega sklada P1 2014 (Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere (P1 2014) ). Razčlenitve bodo vsebovale:

  • dejstva in pogoje za prijavo,
  • nasvete v zvezi z pripravo popolne, pravilne in ustrezne vloge,
  • nasvete glede potrebnih dokazil in dokumentacije,
  • razčlenitev točkovanja in doseganja praga točk,
  • razčlenitev vsebinske ustreznosti.

VODIČ PRIDOBIVANJA EU SREDSTEV

Vsaka številka mesečnika bo namenjena enemu izmed korakov pri pripravi polne in ustrezne vloge ter izbiri posameznega javnega razpisa, primernega za nameravano investicijo oziroma projekt vašega podjetja. Rubriko si boste lahko vsak mesec natisnili in tako sestavili knjižico, ki vam bo v pomoč pri vsakem načrtovanju investicij.

 

PREJEMNIK EU SREDSTEV SE PREDSTAVI

Predstavitev dobrih praks – uspešnega črpanja EU sredstev – na primeru večih podjetij.

 

JAVNI RAZPISI

Tabela z javnimi razpisi, ki bo obsegala: še vedno aktualne javne razpise (na katere je prijava še vedno mogoča), na novo odprte javne razpise (javni razpisi, ki so bili v zadnjem mesecu na novo odprti) ter napovedane javne razpise.

Za potrditev naročila na mesečnik EAKTUAL izpolnite naročilnico na naši spletni strani, ki se nahaja na povezavi  tukaj.

Letna naročnina na mesečnik EAKTUAL (12 številk) znaša 45 EUR + DDV.

Povejte svoje mnenje