O podjetju

Želja po pomoči, ekonomsko znanje in podjetniški značaj so združeni v naših storitvah. Podjetje odlikuje vsebina (srčnost), zaradi katere razumemo vaše želje in potrebe. Z  nami  tako podjetne, vztrajne, resne osebe in gospodarske družbe zagotovo lažje in hitreje uresničite svoje zamisli.

Skratka – smo učinkovita podpora tistim, ki imate sanje in jih upate uresničiti.

Ne prodajamo svetovanja, tega nudimo brezplačno. Naša storitev, pridobitev nepovratnih finančnih sredstev, postane prodajni artikel šele, ko izpolni Vaš cilj.

 

Naša vizija, cilji

Pomagati kar največjemu številu dobrih idej do uresničitve.

Vseskozi želimo do potankosti poznati vse specifike  tako domačih, kot mednarodnih razpisov. S strokovnim, vestnim in odgovornim delom želim pridobiti kar največ sredstev za lažjo uresničitev Vaših načrtov. Človeški potencial in kvaliteta življenja nasploh je naše glavno merilo tako med sodelavci kot poslovnimi partnerji. Z uresničitvijo dobrih idej želimo tako prispevati k poti do zadovoljstva vseh nas.

Zelo veliko nam pomeni tudi pomoč tistim, ki na krila s pomočjo podjetništva sploh ne pomislijo,  ker morajo najprej zadovoljiti osnovne potrebe po hrani, varnosti, zdravju, izobrazbi. Dobrodelnost bo tako naša stalna in pomembna dejavnost.

Za Vašo voljo, želimo mi vedno najti pot – zaupajte nam Vašo vizijo!

Vaša: Ana Kolar